We schrijven vandaag 1 december. One of these very days waarop regeringsleiders in Parijs bijeen zijn om in een steeds verder afkoelende wereld de opwarming van de aarde te bespreken. Voor een meerderheid van de Britten is wat de EU betreft de kogel door de kerk. Exit!

Daarbij haalde EU commissaris Juncker vorige week de woede van de bevolking op de hals door uit te spreken dat Engeland in de EU blijft. Wie denkt hij wel dat hij is! Deze uitspraak van Juncker is symbolisch voor de manier waarop het Euro wanbedrijf in Brussel aan de Europeanen haar wil probeert op te leggen.

In de Engelse kranten verscheen vorige week een ellenlange opsomming van geneugten die door Europese bemoeienis kapot zijn gemaakt. Het is meer dan verschrikkelijk. Het recente verbod op het kweken van bijzondere planten zorgt wederom voor ophef. Deze nieuwe wet wordt hier gezien als een directe aanslag op de typisch engelse tuin met vele variëteiten planten.

Minstens zoveel afgrijzen heerst over de klimaat hoax. Politici en media negeren massaaal het bewijs dat de planeet al zeker 2 decennia afkoelt. Bij de polen is op meerdere plaatsen sprake van ijs aangroei. Omdat de temperatuur wereldwijd daalt wacht de planeet juist met smart op extra CO2 uitstoot. De zon is aan het hibernaten.

De zogenaamde volksvertegenwoordigers blijven liever in hun eigen fantasiewereld geloven en houden de bevolking graag voor dat de aarde opwarmt. Het klimaat is bovendien de ultieme manier om de broodnodige inflatie aan te wakkeren. Maak producten als gevolg van steeds zwaardere milieuheffingen duurder en het prijspeil stijgt. Bovendien vloeit extra geld in de staatskassen. Win/win toch? De lonen stijgen niet mee. De gewone man die al met drie dikke truien aan in een koud huis zit is de klos. Raar toch dat het juist de linkse partijen zijn die het “climate hoax gemotiveerd” duurder maken van producten stimuleren.

Het klimaat dictaat neemt steeds ingrijpender vormen aan. Media vertegenwoordigers die zich niet aan de “klimaatlijn” houden dreigt ontslag.

Een Franse weerman werd, nadat hij zich kritisch over de klimaat veranderingen had uitgelaten, door een tv station op staande voet ontslagen.

Het Nederlandse KNMI is inmiddels berucht. Dit ooit betrouwbare instituut is van weervoorspeller getransformeerd in een van de grootste klimaathetze aanjagers ter wereld. Wie op de website van dit bedrijf een weerbericht zoekt zal diep moeten graven. De website is onlangs omgebouwd tot een climate change propaganda machine. En wel op een zo geraffineerde manier dat het lijkt alsof er objectief en serieus onderzoek aan ten grondslag ligt. Voor het KNMI is climate change big business.

Tientallen miljoenen Nederlands belastinggeld worden door dit overheidsinstituut niet langer gebruikt om de weersvoorspellingen te verbeteren maar voor hun eigen klimaat religie. Zoals de Russen vroeger het socialisme erin stampten zit het KNMI in een “heilige” missie met haar klimaat kletspraat. Intussen reizen KNMI’ers gelegitimeerd, door hun propaganda machine, de wereld rond en gaan kapitalen aan reis- en verblijfskosten in oeps.. rook op.

De KNMI’ers weten donders goed dat klimaatveranderingen, veroorzaakt worden door voornamelijk de stralings intensiteit van de zon. Veranderingen in het klimaat zijn zo oud als de aarde zelf. Uit bodemonderzoek blijkt dat miljoenen jaren geleden het broeikasgasniveau zelfs vele malen hoger was dan tegenwoordig.

Niet de mens maar de zon is de grootste veroorzaker van klimaat wijzigingen. Dat staat vast. Nu de intensiteit van de zon naar verwachting voor langere tijd zal afnemen is de trend richting een ijstijd waarschijnlijker dan temperatuur stijging.

Hiermee is de, vooral door Europa aangezwengelde, klimaat leugen het zoveelste dictaat waarmee de bevolking in Engeland zich voelt opgezadeld. Een meerderheid van de inwoners gelooft niets meer van de berichtgeving uit Europa en is afscheiding van dit wereldvreemde continent de enige weg.