Wat een overwinning voor de democratie! Groot Brittannië na jaren weer zelfstandig. Zelfs de Engelse koningin vroeg een paar dagen nog of iemand drie goede redenen kon noemen waarom Engeland in de E.U. zou moeten blijven. De Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump feliciteert de Britten. “It’s a great thing people of U.K. have taken back their country”

Zonder dat er een terrorist voor nodig was of een schot te lossen heeft de Britse kiezer een geslaagde aanslag op het dictatoriale bewind in Brussel gepleegd.

Na een historisch hoge opkomst is genadeloos een einde gemaakt aan de Europese dictatuur op dit eiland. David Cameron heeft, nadat de resultaten van het referendum bekend zijn geworden, aangekondigd te zullen aftreden.
CameronDe media deden graag geloven dat het vooral de vluchtelingen problematiek zou zijn die tot de grote onvrede over Europa heeft geleid maar de werkelijkheid is vooral de Europese bemoeizucht met binnenlandse aangelegenheden.

Het ene onzinnige verbod na het andere hebben we de voorbije jaren de revue zien passeren. Wetgeving vooral tot stand gekomen door niet-Engelsen. Dat steekt.

Britain is fed up met de dictatoriale bemoeizucht vanuit Brussel. Slechts een handjevol multinationals spint garen bij de Europese samenwerking en dan vooral vanwege de enorme fiscale donaties die ze uit de E.U. pot ontvangen.

Maar het is over en uit.

De beurzen kelderen maar weerspiegelen nu eindelijk weer de werkelijke economische situatie die er, anders dan de Bloombergers en andere financiële media dag in dag uit schreeuwen, wereldwijd nog altijd niet goed voor staat. Dat blijkt wel uit de absurd lage rente standen en voortdurende steunoperaties.

De Eurofielen wisten met veel list en bedrog de Euro tot nu toe nog te redden. Maar de controle over de U.K. zijn ze Gode zij dank kwijt.

De BBC suggereerde al dat de uitstap van Engeland het begin van het einde van de E.U. kan zijn. De E.U. is een dictatoriale sekte waar landen maar moeilijk, zo niet onmogelijk, aan kunnen ontsnappen.

Eindelijk hoeven Britse belastingbetalers het Europese project niet meer mee te financieren. Dat geld kan naar de NHS (zorg) en bijvoorbeeld universiteiten. Of naar de allerarmsten die nu vooral door toedoen van Europa de voedselbanken worden ingedreven.

Wetenschappers worden zonder Europa niet langer gehinderd door Europese wettelijke belemmeringen en kunnen nu volop doorwerken aan bijvoorbeeld embryonaal onderzoek. Mensenlevens worden op deze manier gered.

In Hongarije, Polen en Roemenië is na de uitslag van het referendum sprake van totale paniek. Een van de grotere financiers van de E.U. valt nu weg wat direct gevolgen heeft voor de financiële steunoperaties aan deze landen. Jarenlang is in de U.K. door de E.U. fiscaal inkomensbeslag gelegd om deze landen van financiële steun te voorzien.

Naar verwachting is het hek nu van de dam. Een paar weken geleden nam Zwitserland met een wettelijk besluit al verder afstand van de E.U. Het land heeft nog eens extra vastgelegd ook in de toekomst beslist geen deel van de E.U. te willen uitmaken.

In Denemarken, Frankrijk, Italië en onder meer Oostenrijk dreigen referenda nu in deze landen de weerzin tegen de machthebbers in Brussel tot een hoogtepunt is gestegen.

En dan zijn er de Turken die een referendum willen. Hoewel ze slechts met de E.U. over toetreding in onderhandeling zijn wil president Erdogan graag weten of de bevolking in Turkije het Europese project nog wel ziet zitten.

Hier in Engeland vraagt “remain” intussen om een nieuw referendum. Het huidige referendum willen ze “vanwege een lage opkomst” ongeldig verklaren.

Het is met dit verzoek nog eens extra duidelijk waarom de remainers zo graag bij de E.U. blijven.

Want juist bij dit referendum was van een ongezien hoge opkomst sprake. Overduidelijk is met dit verzoek sprake van een en al minachting voor de democratie. Het verklaart schaamteloos waarom de remainers zich zo in de E.U. thuisvoelen. Soort zoekt soort. Dictators zoeken dictators.

Historie is geschreven. De onttakeling van de E.U. (een vergaarbak van gesjeesde politici die onder het genot van een belastingvrij inkomen inwoners van Europa met kul wetgeving terroriseren en staatskassen leegroven) is begonnen.